© Malatya News I Malatya Haber

Esenlik Müdürü Veysel Tay'ın Karısı Ortalığı Birbirine Katmış!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde güç geçmiyor ki “yok artık bu kadarına pes!” diyeceğimiz bir gelişme ile daha karşılaşmayalım. 

Haber merkezimize gelen ihbar tüyler ürperten cinsten. Adeta İran rejimi yada orta çağ’ı andıran bu gelişmenin muhatabı bizim meşaleci başkan Sami Er’in yeni atadığı Baskilli bir diğer yoldaş meşaleci Esenlik Müdürü Veysel Tay. 

Henüz göreve gelmesinin üzerinden 40 gün geçmeyen yeni müdürün eşi kurumu bir birine düşürdü. Boşa demiyoruz bu meşalecilerin olduğu yerde huzur olmaz, bereket olmaz diye. 

İddialara göre Kıskançlık krizi rahatsızlığı olan meşaleci müdür Veysel Tay’ın eşi talimatla bayan personelin ekmeğiyle oynamaya başladı.

İddialara göre kıskançlık rahatsızlığı olan eşiyle birlikte bir market şubesini ziyarete giden meşaleci müdür Veysel Tay’a işletmede bulunan bayan personeller güler yüz göstererek nezaketen iyi bir karşılaşma yapmışlar. Müdür’ün eşi kıskançlık krizine girince müdüre veryansın edince, müdür bu kez o personelleri çağırıp “Ne hakla eşimin yanında bana öyle davrandınız” gibi absürt ve aklın mantığın alamayacağı bir bahane ile 3 bayan personeli Elemendik civarında bulunan Esenlik şubesine sürgün etmiş. 

Meşaleci müdürün kıskanç hanımı marketleri teftiş etmekten tutun, müdürün makamında adeta eş müdürlük görevine soyunmuş. Müdür’ün etrafında bir tane bayan personeli bırakın dişi sinek bile gezemez hale gelmiş. 

Müdür Veysel Tay genç ve yakışıklı biri olsa neyse diyeceğiz de, Yahu bu adamın ahı gitmiş vahı kalmış yenge hanım. Sen bu adamın neyini kıskanıyorsun? Allah akıl fikir versin sana. Milletin ekmeği ile oynamayın varın gidin işinize… 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER