© Malatya News I Malatya Haber

Malatya Büyükşehir Bankamatik Çalışanı Deşifre Oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bankamatik Çalışanları tek tek ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz ay Malatya Gündemine bomba gibi düşen olayların en başında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde tespit edilen Bankamatik çalışanları olmuştu.

Kültür A.Ş’den tespit edilen 13 kişinin kimliğini açıklamaları konusunda her ne kadar baskı olduysa yetkililer bu çağrıya kulak tıkadı. Haber merkezimize gelen ihbarla 13 isimden biri deşifre oldu. 

KARI KOCA, BELEDİYELERE SIRTINI DAYAMIŞLAR

Senede bir dergi çıkarıp yoluna düşen ve aynı zamanda meşalecilerle birlikte ortaklık yapan Caner Mostur isimli müptezel, iddialara göre Kültür A.Ş.’den ayda 40 Bin TL maaş aldığı ortaya çıktı. Tahminlerimize göre Hacı Uğur Polat'ın kısa süre Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte gerçekleşen bu olay gösteriyor ki 7 yıldır tıkır tıkır maaş alıyor.  Aynı zamanda organizasyon işi (Baloncu) yapan Mostur’un AK Partiye 1.5 Milyon TL dolayında iş faturası çıkardığı iddia edildi. AK Parti’nin hala bu faturayı ödemediği bilgisine ulaşılırken, yine bu müptezel eşini bir önceki Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar döneminde Yeşilyurt Belediyesine yerleştirdiği ortaya çıktı. 

Kısa bir süre önce tatlıcı işletmesi açıp kurumlara ve partililere bizden alışveriş yapın baskısı yaptığı kalitesizliğinden dolayı iş yapamayıp yakın bir süreçte devrettiği bilgisine ulaşıldı. 

Trol mü, Tatlıcı mı, Baloncu mu, Meşaleci mi ne olduğu belli olmayan bu müptezel’in nasıl bu kadar palazlandığı mercek altına alınması gereken konular arasında yer alıyor. 

Kaynak: malatyadan.com 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER