© Malatya News I Malatya Haber

Malatya ER TV'de Yalan Rüzgarı Devam Ediyor!

Malatya ER TV'de ne işler dönüyor tek tek yayınlamaya devam ediyoruz.

ER TV Eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan’ın oğlu’nun 2 Kilo kokainle yakalanıp tutuklandığını ve bir takım trollerle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e karşı sürekli bir algı kampanyası düzenlenerek Reklam anlaşması yapılması noktasındaki gayretlerini geçtiğimiz günlerde Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren’in haber merkezimize yaptığı itiraflarıyla gündeme taşımıştık. Bu durumdan rahatsız olan Mehmet Erdoğan, soluğu mahkeme de alarak “ER TV Trollerle Sami Er'e Operasyon Çekiyor!” başlıklı haberimize engel kararı çıkararak yayından kaldırttı.

Oysa ki ER TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eren geçtiğimiz aylarda şuan ki Yönetim Kurulu Başkanı ve Mehmet Erdoğan’ın ağabeyi olan Şenol Erdoğan ile görüştüğünü ve Şenol Erdoğan’ın “Nerede görülmüş medyanın, medyayı mahkemeye verdiği. Öyle bir şey söz konusu olmaz. Ben Mehmet’in kulağını çekerim. Sen Murat Beyle görüş öyle bir durum söz konusu olmayacak” şeklinde sözlü taahhütte bulunmasına rağmen bu yapılan eylem, herkes tarafından sevilen isim olan Şenol Erdoğan'ın da güvenirliğine gölge düşürdü. Hatta bir dostumuzun aracılığyla telefonda görüştüğümüz Mehmet Erdoğan "Senden tek bir şey istiyorum lütfen bana bu bilgileri sana veren kişiyi söyle" bizde kaynaklarımızı asla deşifre etmeyeceğimizi belirtmemiz üzerine artık nereden öğrenmişse ağabeyi Şenol Erdoğan'ın İstanbul'daki ofisini ziyaret edeceğimizi "Sakın ağabeyimin yanına gitme kendisi rahatsız sonra bir şey olur felan gerek yok" demesi danışıklı bir dövüş mü sergileniyor sorusunu aklımıza getirdi.

Yine diyoruz, bizim kimseyle kişisel hesabımız olmadı olmayacak. Lakin söz konusu Malatya kamuoyunun kandırılması ve bir takım amaçlar için dezenformasyon yapılıyorsa bu takım işleri deşifre ederek kamuoyunu aydınlatmaya devam edeceğiz. İster televizyon kanalı olsun, ister gazete, ister web sitesi nerede kamuoyu kandırılıyorsa vatandaşları uyarıp, doğrusunu vermeye gayret edeceğiz. 

Kaynak: malatyadan.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER