© Malatya News I Malatya Haber

MASKİ Müdürü Sinan Çeçen'den Kızlarla Havuz Keyfi!

Malatya Depremin ardından henüz yüzde 20 bile iyileşmemişken, tüm sorunlar çözüm bekleyip masada dururken, MASKİ Müdürü Sinan Çeçen'in Havuz Keyfi yapması pes dedirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin skandal uygulamalarıyla son aylarda gündemden düşmeyen kurumların başında gelen MASKİ’de yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. 

Geçtiğimiz günlerde bazı birimlerde görev değişikliğine giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in MASKİ kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’inde görevinden alındığı bildirilmişti. 

MAKAM ARACIYLA HAVUZ KEYFİ YAPTI!

Malatya tarihinde ilk kez arızaları Kahramanmaraş’tan bir firmaya davetiye usulüyle 30 Milyon TL civarında ihale etmesi, yine eşi benzeri görülmemiş bir şekilde müdür yardımcılığına getirilen yazılımcı firması bulunan şahıstan 30-40 Milyon TL civarında bir kullanılmayan yazılım için ödeme yapılması, Eski müdür Özgür Özdemir’e 80 Bin TL danışmanlık ücreti vermesi Sami Er’i fena kızdırmış ve nasıl başı boş bir yönetim sergilendiğini ortaya dökmüştü.

Bugün haber merkezimize yapılan ihbar’da MASKİ’nin makam aracı ile İnönü Üniversitesi havuzunda keyif yaptığı görüntülendi. Deprem’den bu yana hala bir çok mahalle ve mezraya su verilemezken, alt yapı sorunları tavan yapmışken, 140 mahallede yapımı devam eden TOKİ Köy Evleri projelerinin tümünün ödeneği bakanlık tarafından ödenmesine rağmen 60-70 mahalledeki evlerin bitmiş olmasına rağmen MASKİ’nin alt yapısını yapmamasından dolayı evlerine taşınmayan ve konteynerde sürünen insanlar varken bu havuz keyfi pes dedirtti. 

İşin ilginç tarafı ise kızlarında karışık olarak yüzdüğü havuzun tercih edilmesi ve makam aracının kullanılması. 

Tüm bu skandallar ve sorumsuzluktan dolayı Sami Er’in müdür Sinan Çeçen’e birkaç gün sonra iyi bir tatile göndermemesi içten bile değil.

Bu görüntüler merhum hemşehrimiz Kemal Sunal'ın meşhur filmlerinden Kibar Feyzo'da kendini kovdurmak için Ağanın havuzda yüzdüğünü görünce "Ağam bu suyun biraz esansı eksik" repliği akıllara geldi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER