© Malatya News I Malatya Haber

Şevket Keskin'in Mal Varlığı Gündem Konusu Oldu!

25 Yıldır Servetine Servet katan fakat gariban modunda takılan Şevket Keskin namı diğer "Madalyon Şevket" sorularımıza tek yanıt veremiyor.

Malatya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, namı diğer “Madalyon Şevket” neden sus pus kalıyor?

Geçtiğimiz günlerde 25 yıldır servetine servet katan ve bir türlü koltuğu bırakmayan Madalyon Şevket’e çıkıp erkek gibi mal varlığını açıklamasını talep etmemize rağmen sessiz kalmaya devam ediyor. Ancak maddi olarak beslediği troller ve medya tetikçilerine esnaftan aldığı aidatları yedirip yalandan iş yapıyorum, esnafı düşünüyorum demeçleri yazdırıyor. 

Madalyon Şevket ya çık açıkla mal varlığını ya da yakın bir süre sonra ben açıklayacağım. Tüm Malatya kamuoyu gerçek yüzünü görecek. Artık hiçbir esnaf seni o koltukta görmek istemiyor. Depremde senin de 25 yıllık saltanatın yıkılmıştır. Bunu kabul et ve derhal istifa et.  

Geçtiğimiz günlerde yazdığımız ve dut yemiş bülbüle dönen Madalyon Şevket’in haberini Çiğköfteci İsmet taktiği tekrar hatırlatmış olalım. 

MADALYON ŞEVKET’İN MAL VARLIĞI GÜNDEMDE!

25 Yıldır Malatya Esnafının sırtında kambur olan Malatya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, namı diğer “Madalyon Şevket” geçtiğimiz günlerde yayınladığımız oğluna aldığı öne sürülen ve tanesi şuan ki değerle 5 Milyon TL olan 2 adet S Plaka konusunda suskunluğunu korumaya devam ediyor. 
Haberimiz Malatya’da geniş yankı bulmuş, mağdur esnaflar tarafından Madalyon Şevket’e tepkiler çığ gibi artmıştı. Haber merkezimize gelen ihbarların ardı arkası kesilmedi. İddialara göre Madalyon Şevket’in bir çok taksi durağı, minibüs durağı ve gayrimenkul sahibi olduğu gündeme bomba gibi düştü. 

MAL VARLIĞINI AÇIKLASIN!

Haber merkezimize ihbarda bulunan bir grup esnaf “Bu adam artık Esnafı temsil edemez hale gelmiştir. Duyduklarımız doğru ise mal varlığı milyarlarca liraya ulaşmıştır. Sağda solda görüntü verip yalandan şuraya buraya rapor verdik, esnafın sorunları çözülecek naraları atmak yerine çıkıp aslan gibi mal varlığını açıklasın. S Plaka, Minibüs Hatları, Taksi Hatları ve gayrimenkullerini tüm kamuoyu merak ediyor. Yeter artık mağdur ve perişan esnaf üzerinden nemalandığı.” Dedi. 

TROLLERE VE MEDYA TETİKÇİLERİNE BEL BAĞLAMIŞ!

Şuan ki konumunun etrafını yıllardır beslediği bir takım tetikçi medya ve trollerle kuşatan Madalyon Şevket, sözüm ona dokunulmaz ve koruma altında olduğunu düşünse de yaptığı tüm yanlış işleri her gün gündeme getirmeye ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Sağı solu arayıp, eski bir belediye başkanı ve milletvekilinin kendisine bu haberleri yaptırdığını diyecek kadar akıl, izan ve şuur kaybı yaşamaktadır. Erken bunama belirtisinin görüntülendiği Madalyon Şevket’in şizofren olabilme ihtimali üzerinde bile durulmalıdır. Kendi bir takım trol ve medya tetikçilerini besleyip güzellemeler ve sürekli esnafı destekliyor haberleri yazdırdığı için herkesi kendisi ve uşakları gibi sanıyor. 

TAKKE DÜŞMÜŞ KEL GÖRÜNMÜŞTÜR

Eski Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın son dönemlerinde bir oğluna Büyükşehir belediyesinden kadro aldıran Madalyon Şevket, Geçtiğimiz günlerde aylar sonra ilk kez Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek yine esnafı ağzına sakız etmiş, zaten kendine hayrı olmayan Sami Er ile birlikte esnafı ayağa kaldırma sözü verme gafletinde bulunmuş adeta yine akıl tutulması yaşamıştır. 

Kaynak: malatyadan.com 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER