© Malatya News I Malatya Haber

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Bırakıyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da son dakika kararı gündeme bomba gibi düştü.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek olaylı ve mahkemeye taşınan bir kongre sürecinin ardından tekrar başkanlığa getirilmişti. Gelinen süreçte hiç bir varlık ortaya seremeyen başkan Adil Gevrek’in ayrılık kararı gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz gün Orduzu Pınarbaşı’nda bulunan tesislerde toplantı düzenleyen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, şehrin takıma sahip çıkmaması, maddi imkansızlıklar ve belediyelerin her hangi bir maddi katkısının olmamasını gerekçe göstererek, takımın önünü açma adına en yakın süreçte kongre kararı alacağı kulüp yetkilileri tarafından bildirildi.  

Yeni Malatyaspor, deprem sürecinin ardından lige ara vermiş ve bu sezon lige katılmama talebini TFF’ye bildirmesine rağmen bu talepten olumlu sonuç alamamıştı. TFF’nin 70 Milyon TL civarında her kulübe destek ödemesinin yapılacağı açıklamasının ardından alt yapı oyuncularıyla lige 2. hafta katılmış, çıktığı tüm müsabakalardan yenilgiyle ayrılmıştı.  

7 AYDIR MAAŞ ALMAYAN PERSONELLER VAR! 

Yeni Malatyaspor’da bir kaç malzemecinin maaşlarının ödenmemesi gerekçesiyle kulüpten ayrıldığı ve fedekarca görev yapan 7-8 personelin 7 aydır tek kuruş ödeme almaması gerçekten bu şehrin ayıbıdır. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin acilen 10-15 milyon lira ile kulübe can suyu desteği verip en azından gençlerin gelişimine ve şehrimizin futbol sevgisine katkı sunması gerekmektedir. Bu takım bu şehrin adını taşıyor ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden bu isme geçmiştir. Bu kadar duyarsız ve ilgisiz kalmak en hafif tabirle bu şehre ihanettir.  

Kaynak: malatyadan.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER